Samsung Galaxy s3 – primele probleme


Un Samsung Galaxy S III a luat foc din senin, sustine un barbat din Marea Britanie, care si-ar fi cumparat gadget-ul de la unul dintre cele mai mari mari magazine independente de profil, Carphone Warehouse. Galaxy S III a fost lansat la jumatatea lunii mai si de atunci a fost precomandat de 9 milioane de persoane din lumea intreaga, un record in domeniu.
Samsung Galaxy s3 a luat foc
Britanicul spune ca telefonul se afla in masina, in docking-ul special si se pare ca nu era nici macar alimentat. Aparatul a inceput intai sa fumege, apoi a luat foc.

Cei de la Samsung au auzit de aceasta poveste si au promis sa faca cercetari.

“Samsung cunoaste aceasta problema si va incepe sa faca investigatii de indata ce va primi produsul in cauza. Dupa ce ancheta se va incheia, vom putea da mai multe detalii despre aceasta situatie”, a spus un purtator de cuvant de la Samsung, scrie DailyMail.

Cert este ca Galaxy S III nu este primul telefon care ia foc. Cateva astfel de situatii au fost semnalate si de posesori de iPhone.


Tags: , , , , Probleme S3 Samsung , Samsung Galaxy S3 , Galaxy S3 Probleme , Probleme Samsung Galasy S3 , Limba Araba Pentru Samsung Galaxy S3 , Samsung S3 Probleme , Problema Samsung S3 , Probleme Galasy S3 , Www.national Tv Suflete Pereche , Samsung Galaxy S3 A Luat Foc

Posturi asemanatoare

Raspunde

Adresa ta de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>