Fondul de ten dauneaza tenului? Am 15 ani si il folosesc zilnic


Fondul de ten este recomanadat la 15 ani? Ma dau cam in fiecare zi,plus creion, rimel.
Ce parere aveti? E periculos?


Tags: , , Fondul De Ten Dauneaza Pielii , Fondul De Ten Dauneaza Tenului? , Fondul De Ten Dauneaza Tenului , Fondul De Ten Dauneaza Fetei , Fondul De Ten Dauneaza Tenului Cu Cosuri , Fondul De Ten Dauneaza , Fondul De Ten Dauneaza Tenului ?

Posturi asemanatoare

1 Comentariu pentru Fondul de ten dauneaza tenului? Am 15 ani si il folosesc zilnic
  1. Laura says:

    Nu e recomandat pentru nici o varsta, mai ales una atat de frageda. Daca ai probleme cu acneea nu e bine sa il folosesti zilnic pentru ca astupa porii si poti face mai multe cosuri de la el.

    Daca ai probleme gen cosuri, pete eu zic sa te duci la dermatolog si sa luptii pentru un ten frumos natural. Daca nu ai probleme poti folosii o crema ce are un efect de iluminare a fetei in loc de fond de ten.

    Mai ales acum vara tenul trebuie sa respire pentru ca mai tarziu pe la 30 de ani sa nu arati ca la 50. Iar daca nu renunti la fondul de ten macar investeste niste bani in el, nu folosi produse de 5-10 lei pentru ca nu sunt bune pentru tine.

Raspunde

Adresa ta de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>