Cum iti faci o manichiura de vara


Ai nevoie de: bază protectoare de unghii, ojă, biluţe pentru unghii, lipici pentru unghii şi soluţie pentru uscarea unghiilor colorate.

Primul pas este să-ţi cureţi unghiile cu acetonă, pentru a îndepărta complet grăsimile de pe ele – cele din cauza cărora oja nu prinde atât de bine. După ce ai făcut asta, dă-te cu o bază protectoare.

Vara aceasta se poartă culorile pastelate! După ce s-a uscat baza, pictează-ţi unghiile în culoarea preferată, în două straturi. Dar, după fiecare strat de ojă, aşteaptă câte 5-10 minute, să se usuce oja bine.

Mai departe trebuie să aplici lipiciul de unghii în modelul în care vrei să-ţi lipeşti biluţele. Se poate face cu mâna liberă sau cu benzi adezive speciale.

După ce ai aplicat biluţele pe stratul de lipici, mai aştepţi câteva minute, să fii sigură că se usucă bine, apoi mai poţi aplica un strat subţire de lac de unghii, pentru a le fixa. La sfârşit te dai şi cu soluţia pentru uscarea ojei (sub formă de spray) şi e gata manichiura!


Tags: , Tatuaje Mana Mother , De Ce Nu Se Pot Vedea Emoticoanele Pe Skype , Tatuaje Pe Deget Mana , Cum Pot Sa Descarc Picmonkey , Tatuaje Cu Stelute Pe Mana Pentru Fete , Site-uri Asemanatoare Picmonkey , Manechiura De Vara , Tatuaje Deget Mana , Cele Mai Tari Emoticoane Skype , Tatuaje Pe Degete Mana

Posturi asemanatoare

Raspunde

Adresa ta de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>