Cu ce isi dau jos fetele mustata?


Am si eu o intrebare pentru fete. Voi cu ce va dati jos mustata?
Eu am incercat cu crema depilatoare pentru fata&bikini de la Strep si nu prea ma incantat. Voi ce folositi? sau o alta metoda mai eficienta. Astept raspunsuri


Tags: , Catalog Cu Tatuaje Mici , Tatuaje Fete Mana , Tatuaje Mici Fete Pe Mana , Tatuaj Fete Palma , Cum îşi Dau Fetele Mustaţă Jos , Tatuaje Fete Pe Palma , Tatuaje Mici Pe Mana Pentru Fete , Tatuaje Fete Pe Mana , Tatuaje Mici Pe Mana Fete , Cum Dau Musteata Jos La Fete?

Posturi asemanatoare

1 Comentariu pentru Cu ce isi dau jos fetele mustata?
  1. Laura says:

    Intr-adevar, depinde foarte mult de culoarea tenului, dar in general decolorarea nu este o idee buna deoarece contrastul dintre piele si par va deveni si mai puternic, deci si mai deranjant.
    Noi sugeram epilarea cu crema de depilat, cu ceara (atentie la foliculita daca ai pielea mai sensibila) sau cu tratament laser. Metoda cu crema este cea mai delicata, dar nu tine mult, trebuie aplicata saptamanal si nici nu rareste parul in timp.
    Ceara in schimb te tine pana la o luna si, cu timpul, se slabeste si radacina firelor de par.
    Insa cea mai eficienta este metoda tratamentului cu laser. Este mai scumpa, necesita cateva sedinte, dar merita pentru ca epilarea este definitiva.

Raspunde

Adresa ta de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>