Ciorba de perisoare


Ingrediente Ciorba de perisoare
Pentru compozitia de perisoare:
650g carne tocata de porc
100g orez
2 linguri ulei
1 ou crud
Sare dupa gust
500ml bulion
3 litrii apa aproximativ
1 morcov
1 pastranac
130g telina
1 ceapa
Sare si piper, dupa gust
Ulei pentru calit
Patrunjel proaspat pentru adaugat, la servire.
Ciorba de perisoare

Mod de preparare Ciorba de perisoare:
Se curata si se spala zarzavaturile dupa care se taie cubulete mici. Curatam ceapa si o taiem marunt. Carnea tocata o punem intr-un castron incapator. Adaugam orezul ales si spalat in prealabil, uleiul si oul.
Condimentam cu sare si piper dupa gust si amestecam, pana obtinem o compozitie omogena. Din compozitia rezultata formam perisoarele, bilute cat o nuca pe care le formam intre palme.
Intr-o oala punem putin ulei, adaugam zarzavaturile si le lasam putin la calit, 2-3 minute.
Adaugam in oala si ceapa, bulionul, apa si sarea si lasam pe foc sa dea in clocot. Cand clocoteste, adaugam rand pe rand perisoarele in oala si lasam la fiert aproximativ 35 – 45 minute.

Cand ciorbita este fiarta, o stingem si adaugam patrunjelul tocat foarte marunt.


Tags: , , Ciorbă De Perişoare , Ciorba

Posturi asemanatoare

Raspunde

Adresa ta de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>